Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП ГРЫБНЫ З ПЯРЛОЎКАЙ

    - груца - 3/4 шкл.

    - грыбы – 600 г

    - морква - 5 шт.

    - аліўкавы алей - 2 ст. л.

    - салера (сцеблы, нарэзаць) - 3 шт.

    - цыбуля рэпчатая (нарэзаць) - 1 шт.

    - таматавая паста - 2 ст. л.

    - ялавічны булён - 2 шкл.

    - сухі херас - 1/4 шкл.

     

    Закіпеціце 4 шклянкі вады, дадайце груцу. Паменшыце агонь, накрыйце і варыце 30 хвілін. Ваду зліце. Буйна парэжце грыбы. Нарэжце моркву.

    У глыбокай патэльні разагрэйце аліўкавы алей, дадайце салеру, цыбулю, абсмажвайце 8-10 хвілін, час ад часу памешваючы.

    Дадайце агонь, дадайце нарэзаныя грыбы і рыхтуйце, памешваючы 10-12 хвілін, пакуль уся вадкасць не выпарыцца і грыбы злёгку не зарумяняцца.

    Зменшыце агонь, памешваючы дадайце таматавую пасту, тушыце 2 хвіліны.

    Ўліце булён, херас, 4 шклянкі вады, пакладзіце моркву і груцу. Нагрэйце суп да кіпення, зменшыце агонь, і варыце 20-25 хвілін, пакуль морква і ячмень не стануць мяккімі.

    Падавайце гарачым

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar