Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ЛАПША ГРЫБНАЯ

    - вада - 1.5 шкл.

    - рэпчатая цыбуля - 1/4 галоўкі

    - сметанкавае масла – 15 г

    - сухія грыбы – 10 г

    - белыя карэнні – 20 г

    - бульба – 115 г

    - зеляніна пятрушкі – 5 г

    - лапша – 50 г

    - соль - па густу.

     

    Сечаную цыбулю спасераваць у сметанкавым масле, дадаўшы нашаткаваныя адвараныя грыбы і белыя карэнні, прыпусціць, злучыць з гароднінным і грыбным адварамі, закіпяціць, пакласці дробна нарэзаную бульбу, соль і давесці да кіпення.

    Затым засыпаць лапшу, пракіпяціць і зняць суп з агню. Пры падачы да стала ў талерку пакласці сечаную зеляніну

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar