- вада - 1.5 шкл.
- рэпчатая цыбуля - 1/4 галоўкі
- сметанкавае масла – 15 г
- сухія грыбы – 10 г
- белыя карэнні – 20 г
- бульба – 115 г
- зеляніна пятрушкі – 5 г
- лапша – 50 г
- соль - па густу.
Сечаную цыбулю спасераваць у сметанкавым масле, дадаўшы нашаткаваныя адвараныя грыбы і белыя карэнні, прыпусціць, злучыць з гароднінным і грыбным адварамі, закіпяціць, пакласці дробна нарэзаную бульбу, соль і давесці да кіпення.
Затым засыпаць лапшу, пракіпяціць і зняць суп з агню. Пры падачы да стала ў талерку пакласці сечаную зеляніну
|