Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП МАЛОЧНЫ З ПЛЕЎКАЙ

    У 2 л тлустага малака пакласці 8 жаўткоў, узбітых з цукрам. Паставіць на агонь і ўвесь час памешваць - хай маса награваецца, гусцее, але не кіпяціць, інакш жаўткі сварацца.

    Калі маса стане гарачай, працадзіць, наліць у супніцу і пасыпаць карыцай. Плеўкі рыхтуюць так: узбіць некалькі бялкоў, дадаць 2 ст. лыжкі цукру, трохі карыцы.

    Перамяшаць і па лыжцы класці на бляху, засланую прамасленай паперай, а потым паставіць у слаба нагрэтую духоўку, каб плеўкі высахлі.

    Гатовыя плеўкі кладуць у суп перад тым, як падаваць да стала

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 331 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar