Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП МЯСНЫ З ШАМПІНЬЁНАМІ

    - 1,5 л вады,

    - 400 г свежых шампіньёнаў,

    - 300 г мяса,

    - 1 сярэдняя морква,

    - 3-4 бульбіны,

    - 1 карэньчык салеры,

    - 1 цыбуліна,

    - 10 г алею,

    - 50 г смятаны,

    - соль - па густу

    - перац - па густу

    -зеляніна - па густу.

     

    Сварыць мясны булён. За 30 хвілін да гатовасці мяса пакласці ў яго нарэзаную кубікамі бульбу, наструганую саломкай моркву і салеру і варыць да гатовасці гародніны.

    За 5-7 хвілін да канчатка варкі дадаць нарэзаныя буйнымі долькамі шампіньёны, абсмажаную ў масле цыбулю, соль і перац.

    Перад падачай на стол суп заправіць смятанай і дробна нарэзанай зелянінай.

    Нататка. Шампіньёны - выдатны дадатак да любой першай стравы. Свежыя шампіньёны можна дадаваць за некалькі хвілін да гатовасці ў капусту, баршчы, расольнікі, салянкі, курыныя супы і інш.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar