- корань салеры - 1 шт. (невялікі)
- цыбуля-парэя - 2 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- піва Bono Gueuze - 1 бутэлька
- мука - 1/2 шклянкі
- піва Fond Blanc - 1л
- сліўкі
- яйка (жаўток) - 1 шт.
Вымыйце і ачысціце салеру і цыбулю-парэю. Даволі дробна іх пасечыце, пасля чаго злучыце з дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй і патушыце ў глыбокім сатэйніку з невялікай колькасцю масла. Як толькі гародніна размягчыцца, дадайце 1 бутэльку Bono Gueuze і пастаўце на агонь. Размяшайце муку ў літры Fond Blanc і дадайце, увесь час памешваючы, у гародніну з півам і варыце прыкладна гадзіну. У супніцы размяшайце сліўкі з жаўтком, пасля чаго ўліце гарачы суп. Адразу ж падавайце суп да стала з півам Bono Gueuze.
|