Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП ПЮРЭ СА СВЕЖЫХ БАРАВІКОЎ ЦІ ШАМПІНЬЁНАЎ

    -50 г шампіньёнаў ці баравікоў ці 75 г смаржкоў,

    -20 г мукі,

    -20 г сметанкавага масла,

    -75 г малака,

    -1/2 яйкі {жаўтка).

     

    Адабраць для гарніру дробныя капялюшыкі свежых баравікоў ці шампіньёнаў і прыпусціць у булёне. Астатнія грыбы пачысціць, прамыць, прапусціць праз мясасечку.

    Здробненыя грыбы пакласці ў сатэйнік, дадаць сметанкавае масла і тушыць 20- 30 хвілін. Тушаныя грыбы злучыць з белым соусам і варыць 20-25 хвілін, выдаляючы з'яўляючуюся на паверхні пену.

    Пасля варкі масу прапусціць праз працірачную машыну, ізноў давесці да кіпення і, зняўшы з агню, змясціць на вадзяную лазню.

    Заправіць суп сумессю з яечных жаўткоў і малака, злучыць з кавалачкам сметанкавага масла. У талерку з супам дадаць тонка нарэзаныя капялюшыкі прыпушчаных грыбоў.

    Замест баравікоў ці шампіньёнаў гэты суп можна прыгатаваць са смаржкоў, якія варта папярэдне пракіпяціць на працягу 5-6 хвілін, прамыць, а затым ужо прапусціць праз мясасечку.

    Гэты суп можна прыгатаваць на малацэ (суп-крэм).

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar