Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП РЫБНЫ З ГРЫБАМІ

    - грыбы – 100 г

    - рыба (паляндвіца) – 600 г

    - морква - 1 шт.

    - пятрушка (корань) - 1 шт.

    - салера (корань) - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1/2 шт.

    - яйка - 1 шт.

    - мука - 1 г.л.

    - перац (молаты горкі) - па густу

    -цытрынавы сок - па густу

    -пятрушка - па густу

    - алей - 3-4 ст.л.

    - соль - па густу.

     

    Дробна нарэзаныя карэнні і цыбулю пасаліць і патушыць некалькі хвілін у патэльні з алеем. Дадаць кавалачкі рыбнай паляндвіцы, перавярнуць іх праз 5 – 6 хвілін і працягваць тушэнне яшчэ 5 - 6 хвілін, пасля чаго паляндвіцы выняць.

    Тушаную гародніну заліць 5 шклянкамі падсоленай вады і сварыць да гатовасці, працерці праз сіта разам з адварам. Пакласці туды ж падрыхтаваныя здробненыя грыбы і варыць пры слабым кіпенні 20 хвілін.

    Муку развесці ў халоднай вадзе і ўліць у суп. Праз 5 - 6 хвілін дадаць паляндвіцу рыбы. Суп пасаліць па густу і зняць з агню, заправіць узбітым яйкам і цытрынавым сокам, пасыпаць чорным молатым перцам і дробна нарэзанай пятрушкай.

    Перад падачай ў суп дадаць сметанкавае масла. Перш чым заправіць суп, у яго можна ўліць 1/2 шклянкі араматнага віна.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar