Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП ШАМПІНЬЁНАВЫ

    - шампіньёны – 500 г

    - цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    - булён - 5 шкл.

    - часнык - 1 зубчык

    - кроп - 1 пучок

    - сметанкавае масла - 2 ст. л.

    - соль - па густу

    -перац - па густу

    - соевы соус - па густу

    - вішнёвы лікёр - 1 ст. л..

     

    Ачысціце і дробна насечыце часнык. Цыбулю ачысціце і нарэжце дробнымі кубікамі. Шампіньёны ачысціце, адкладзіце 8 штук для ўпрыгожвання, а астатнія разрэжце на 4 часці. Разагрэйце на патэльні 2 ст. л. сметанкавага масла (ці маргарыну).

    Пакладзіце шампіньёны, часнык, цыбулю (і пры жаданні - салеру) і тушыце некалькі хвілін. Пасля гэтага заліце булёнам, давядзіце да кіпення і запраўце па густу.

    Кіпеціце на слабым агні 30 хвілін. Даліце вішнёвы лікёр. Зніміце з агню і пакіньце пад вечкам яшчэ на 30 хвілін. Прапусціце праз сіта і яшчэ раз закіпеціце.

    Пакінутыя шампіньёны нарэжце тонкімі лустачкамі і падагрэйце ў супе. Спаласніце кроп і пасыпце суп перад тым, як падаваць на стол

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 314 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar