Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 10
    Гасцей: 10
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП ШВЕЦКІ З ПІВА

    - піва цёмнае - 1 шклянка

    - піва светлае - 1 шклянка

    - мука - 1 ст. л.

    - яйка - 1 шт.

    - яйка (жаўток) - 1 шт.

    - малако - 2-3 ст. л.

    - цукар - 1-2 ст. л.

    - скарыначкі цытрыны - па густу

    - імбір - па густу

    - соль.

     

    Піва выліць у рондаль, дадаць цытрынавыя скарыначкі і закіпяціць. Палову мукі размяшаць з 1 лыжкай халоднага малака і выліць у кіпячае піва. Яйка расцерці з пакінутай мукой, цукрам і соллю, затым дадаць малако, старанна размяшаць і ўліць ў суп. Кіпяціць 5 хвілін на павольным агні. За гэты час жаўток ўзбіць з некалькімі лыжкамі супу і дадаць у рондаль. Суп гатовы. Падаваць гарачым.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar