- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- часнык - 1 зубчык
- шампіньёны – 150 г
- кабачок цукіні – 75 г
- цытрына - 1/2 шт.
- гароднінны булён – 400 мл
- лаўровы ліст - па густу
- мушкатавы арэх - па густу
- плаўлены сыр – 200 г
- перац - па густу.
Парэзаць цыбулю і часнык, грыбы нашаткаваць і абсмажыць на алеі. Выняць грыбы і на гэтым жа масле патушыць цыбулю, часнык і цукіні.
Дадаць цытрынавы сок, гароднінны булён, 200 мл вады, лаўровы ліст, мушкатавы арэх, варыць 10 хвілін.
Дадаць сыр і даць яму расплавіцца. Пакласці ў суп грыбы і ўпрыгожыць яго тонкімі палоскамі цытрынавай цэдры
|