Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГРЫБОЎ ФАСОЛІ І ПЯРЛОЎКІ

    - дробная белая фасоль (папярэдне замочаная на ноч у вадзе) - 2-3 ст.л.

    - гарох (зялёны здробнены) - 3-4 ст.л.

    - гарох (жоўты здробнены) - 3-4 ст.л.

    - пярлоўка - 6-7 ст.л.

    - рэпчатая цыбуля (насечаная) - 1 шт.

    - морква (кружочкамі) - 2 шт.

    - салера (сцябло, кубікамі ці кружочкамі) - 3 шт.

    - бульба (лустачкамі) - 1/2 шт.

    - грыбы (сухія) - 3 ст.л.

    - часнык (кружочкамі) - 5 зубчыкаў

    - вада - 2 л

    - соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    - пятрушка (насечаная, для ўпрыгожвання) - 2-3 ст.л.

     

    Пакладзіце ў вялікі рондаль фасоль, зялёны і жоўты здробнены гарох, пярлоўку, рэпчатую цыбулю, моркву, салеру, бульбачку, грыбы і часнык. Наліце ў рондаль вады.

    Давядзіце сумесь да кіпення, затым паменшыце агонь, зачыніце вечкам і варыце пры слабым кіпенні каля 1,5 гадзіны ці датуль, пакуль фасоль не стане мяккай. Запраўце суп па густу соллю і перцам.

    Разліце суп у нагрэтыя талеркі і ўпрыгожце пятрушкай. Падайце да супу ржаны хлеб ці пампернікель.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar