- грыбы (сушоныя) – 50 г
- марская капуста – 30 г
- зялёная цыбуля – 50 г
- соль – 10 г
- соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) – 80 г
- алей – 30 г.
Чыста разробленыя грыбы і марскую капусту, папярэдне вымачаныя ў вадзе, дробна нарэзаць, пасмажыць на масле да паўгатовасці, заправіць соевым соусам (Сэн Сой - Класічны Часнык).
У працэджаную праз марлю ваду з-пад вымачаных грыбоў і марской капусты пакласці смажаныя грыбы і марскую капусту, грунтоўна пракіпяціць.
Калі суп варыць з мясам, то папярэдне мяса трэба падсмажыць разам з грыбамі, прапітаўшы спецыямі.
У грыбны суп добра дадаць бульбу, рэпчатую цыбулю, белакачанную капусту, іншую гародніну.
|