Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ВУГОРСКАЯ ЮХА (РЫБНЫ СУП)

    -600 г рачной рыбы (карпа, ліна, шчупака, судака, плоткі)

    - 200 г рэпчатай цыбулі,

    -100 г алею,

    -300 г памідораў,

    - 2 л мяснога булёна ці вады,

    -10 г сагі,

    -1 ст. лыжку солі,

    -2 ст. лыжкі цытрынавага соку,

    -1 шклянку белага віна,

    -1 г. лыжка папрыкі,

    -1 шклянка смятаны,

    -1 ст. лыжка каперсаў.

     

    Рыбу разрабіць, падзяліць на порцыі, вымыць і пасаліць. Нарэзаную кружочкамі цыбулю падсмажыць у алеі, дадаць рыбу і нарэзаныя кавалачкамі памідоры, заліць мясным булёнам ці вадой. Незадоўга да поўнай гатовасці пакласці ў юху сагу і варыць яшчэ 10 хвілін. Заправіць соллю, цытрынавым сокам, белым віном, салодкім перцам, смятанай і каперсамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar