Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ВУГОРСКІ СУП-ЧОРБА З МЯТАЙ І ЧАСНЫКОМ

    -цыбуля зялёная -1 пучок

    -пёры часныку - 5 штук

    -мука пшанічная - 1 сталовая лыжка

    -мята - па густу

    -зеляніна - 1 пучок

    -алей - 4 сталовыя лыжкі

    -малако кіслае - 200 г

    -перац чырвоны молаты - па густу

    -яйка курынае - 2 штукі

    -соль - па густу

    -бабы - 200 г

     

    1. Маладыя бабы адварыць у падсоленай вадзе.

    2. Цыбулю і часнык нарэзаць і абсмажыць на алеі з соллю.

    3. Абсмажыць муку і развесці ў вадзе. Дадаць цыбулю, часнык і чырвоны перац. Давесці да кіпення і варыць, пакуль суп не згусне.

    4. Пасыпаць сечанай зелянінай. Дадаць лісце мяты.

    5. Сварыць укрутую яйкі і нарэзаць лустачкамі. Дадаць у суп.

    6. Прад тым, як падаваць на стол, ўліць у суп кіслае малако.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 166 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar