-цыбуля зялёная -1 пучок
-пёры часныку - 5 штук
-мука пшанічная - 1 сталовая лыжка
-мята - па густу
-зеляніна - 1 пучок
-алей - 4 сталовыя лыжкі
-малако кіслае - 200 г
-перац чырвоны молаты - па густу
-яйка курынае - 2 штукі
-соль - па густу
-бабы - 200 г
1. Маладыя бабы адварыць у падсоленай вадзе.
2. Цыбулю і часнык нарэзаць і абсмажыць на алеі з соллю.
3. Абсмажыць муку і развесці ў вадзе. Дадаць цыбулю, часнык і чырвоны перац. Давесці да кіпення і варыць, пакуль суп не згусне.
4. Пасыпаць сечанай зелянінай. Дадаць лісце мяты.
5. Сварыць укрутую яйкі і нарэзаць лустачкамі. Дадаць у суп.
6. Прад тым, як падаваць на стол, ўліць у суп кіслае малако.
|