-2 бутона гваздзікі,
-1 г. лыжка зерняў белага перцу,
-1 кавалачак імбіра, велічынёй з арэх,
-1 струк горкага перцу,
-200 мл аліўкавага ці сланечнікавага алею.
Гваздзічку і перац змясціць у стэрыльную абсалютна сухую бутэльку. Горкі перац вымыць і ачысціць.
Палоўкі перцу яшчэ раз прапаласкаць і добра прасушыць (вымыць рукі).
Імбір ачысціць, нарэзаць тонкімі долькамі і яшчэ раз прасушыць.
Палоўкі струкавага перцу і долькі імбіра змясціць у бутэльку, заліць алеем, закаркаваць і захоўваць у халодным месцы.
Гародніна і бутэлька павінны быць абсалютна сухімі, інакш яны будуць брадзіць.
|