-алей раслінны - 500 г
-крываўнік (суквецці сушоныя) - 20 г
-цім’ян (зеляніна сушоная) - 5 г
-перац салодкі сушоны - 5 г
-часнык сушоны - 1 г. лыжка
-цукар пясок - 1 ст. лыжка
-воцат фруктовы - 100 г
Суквецці крываўніка перацерці скрозь сіта,
заліць аліўкавым ці кукурузным алеем,
вытрымаць 1 тыдзень, працадзіць праз тканіну.
Зеляніну цім’яна здрабніць у парашок,
дадаць парашок з салодкага сушонага перцу і часныку,
заліць усё фруктовым воцатам,
дадаць цукровы пясок і, вытрымаўшы 4 гадзіны,
змяшаць з працэджаным,
настаяным на суквеццях крываўніка алеем.
|