-1-2 зубчыка часныку,
-1 галінка сухога размарына,
-3 маленькіх лаўровых ліста,
-3 ст. лыжкі сухой травы (кроп, пятрушка, базілік, бядрынец і інш.),
-1 г. лыжка зерняў белага перцу,
-1 г. лыжка зерняў чорнага перцу,
-2 свежых струка перцу "Чылі",
-400 мл сланечнікавага алею.
Падрыхтаваць бутлю. Часнык ачысціць і разрэзаць на 4 часці.
Усе кампаненты пакласці ў бутлю і заліць сланечнікавым алеем.
Алей з травой павінны стаяць 1 тыдзень.
Затым траву выняць, алей працадзіць, разліць у цёмныя бутэлькі і добра закаркаваць.
|