-4 кружка кансерваванага ананаса
-0,5 вялікай рэпчатай цыбуліны
-1 свежы перчык “Чылі” ці 1/2 лыжкі молатага
-15 г свежага імбіра
-3 ст.л. аліўкавага масла
-2 ст.л. белага віннага воцату
-соль па густу і неабходнасці
З ананаса зліць сок, сабраўшы яго ў асобны посуд, кружочкі ананаса парэзаць на дробныя кубікі, чылі і імбір таксама моцна здрабніць.
На патэльні ў невялікай колькасці аліўкавага алею падсмажыць цыбулю, імбір і “Чылі” да празрыстасці і дадаць да іх здробнены ананас, 4 ст.л. ананасавага соку і вінны воцат, даць закіпець і праварыць да выпарэння амаль усёй вадкасці.
Атрыманы рэліш пасаліць па густу і астудзіць. Ананасавы рэліш падаць да смажанай рыбы.
|