Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АНАНАСНЫ КЕТЧУП

    -500 г ананасаў,

    -150 г цыбулі,

    -40 г кораня імбіра,

    -200 г разынак,

    -125 мл віннага воцату,

    -200 мл ананаснага соку,

    -250 г цукру для жэле,

    -2 няпоўныя г. лыжкі парашка заправы "Kyrri",

    -соль,

    -кайенскі перац,

    -молаты чырвоны салодкі перац.

     

    Ананас абрэзаць, разрэзаць на 4 часці, ачысціць, выразаць цвёрдую сярэдзіну, парэзаць на прыгожыя кавалачкі і ўзважыць 500 г. Цыбулю ачысціць, разрэзаць напалову, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 150 г. Імбір пачысціць, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 40 г. Атрыманую сумесь разам з разынкамі, воцатам, ананасавым сокам, цукрам і "Kyrri " пакласці ў эмаляваны таз. Усё, памешваючы, закіпяціць і варыць 5 хвілін. Кетчуп пасаліць, паперчыць і дадаць парашок з салодкага перцу па густу. Гарачы кетчуп разліць, да самых краёў, у слоікі і адразу ж закатаць. Перавярнуць слоікі дагары дном, і пасля астуджэння паставіць у цёмнае, сухое, прахалоднае месца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 213 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar