Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АНЧОУСНАЕ МАСЛА З КАПЕРСАМІ І КАРНІШОНАМІ

    -масла сметанкавае -750 г

    -анчоусы -30 г

    -каперсы -10 г

    -карнішоны -10 г

    -жаўток вараны -1 шт

    -воцат 3% - 0.5 ст. лыжка

    -перац востры чырвоны - па густу

    -соль - па густу

     

    Каперсы і карнішоны дробна пасекчы.

    Анчоусы і жаўток стаўчы ў ступцы і працерці праз сіта.

    У размякчанае сметанкавае масла дадаць анчоусную сумесь

    і старанна ўзбіць лапаткай.

    Затым дадаць сечаныя каперсы

    і карнішоны, воцат, чырвоны востры перац, соль і зноў добра ўзбіць.

    Сфармаваць у выглядзе каўбасак.

    Для застывання пакласці іх у халодную ваду,

    а затым загарнуць у пергаментную паперу і захоўваць у халадзільніку.

    Пры падачы масла нарэзаць кавалачкамі ці пялёсткамі.

    Падаваць да страў з птушкі, дзічыны, мяса,

    выкарыстоўваць для бутэрбродаў канапэ.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 233 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar