Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АНЧОУСНАЕ МАСЛА З КАПЕРСАМІ І КАРНІШОНАМІ З ВОСТРЫМ ПЕРЦАМ

    -150 г анчоусаў,

    -250 г масла сметанкавага,

    -5 яйкаў (жаўткі),

    -50 г каперсаў,

    -50 г карнішонаў,

    - 0,2 г чырвонага вострага перцу,

    -125 г воцату 3%-го.

     

    Пасечаныя каперсы і карнішоны, анчоусы,

    жаўткі звараных яйкаў стаўчы ў ступцы і працерці праз сіта.

    У рондаль пакласці размякчанае сметанкавае масла,

    дадаць працёртую анчоусную сумесь і выбіць лапаткай.

    Затым у масла дадаць воцат, чырвоны востры перац, соль

    і зноў добра выбіць.

    Анчоуснае масла падаецца да халодных страў з мяса,

    птушкі, дзічыны, канапэ і для афармлення страў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar