Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАХІСАВАЕ МАСЛА

    -2 кубкі вычышчанага і падсмажанага арахіса,

    -3 сталовыя лыжкі мёда,

    -1/2 гарбатнай лыжкі солі,

    -3-4 сталовых лыжкі алею (пераважней арахісавага, але калі ў вас ёсць рафінаваны сланечнікавы - таксама падыдзе).

     

    У кухонны камбайн ці блендэр высыпаеце арэхі і пачынаеце перамолваць.

    Трохі арэхаў астаўляеце.

    На гэтай стадыі дадаеце масла і працягваеце перамолваць.

    Калі паста стане амаль аднастайнай, дадайце мёд і соль і зноў уключаеце кухонны камбайн.

    У самым канцы дадайце адкладзеныя арэшкі і змешвайце.

    Калі скласці час апрацоўкі у камбайне, то арэхі павінны перамолвацца да стану пасты прыкладна 7 хвілін.

    Калі у вас ёсць кунжутны алей, можаце дадаць адну сталовую лыжку кунжутнага і дзве сталовыя лыжкі рафінаванага сланечнікавага - атрымліваецца вельмі цікавы прысмак.

    Гатовую пасту перакладаеце ў слоік. Захоўваць у халадзільніку не абавязкова, асабліва калі вы збіраецеся разрабіцца з ёй на працягу тыдня.

    Атрымліваецца вельмі смачна і сытна.

    А самае галоўнае - вы сапраўды ведаеце, што ў гэтай пасце няма кансервантаў, араматызатараў і іншых не вельмі карысных інгрэдыентаў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (27.10.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar