Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНАЕ МАСЛА

    -3 ст. лыжкі эстрагону (дробна парэзанага)

    -1 ст. лыжкі базіліка (дробна парэзанага)

    -1 палачка сметанкавага масла (~113г)

    -цэдра 1 лайма (цытрыны)

     

    Араматызаваць сметанкавае масла можна рознымі спосабамі:

    пры дапамозе зялёнай травы, грыбоў, труфеляў, прыгатаваных таматаў, віна.

    А затым маленькія кавалачкі гэтага масла можна выкарыстоўваць на стэйках, на рыбе, гародніне.

    Лепшы соус для смажанай паляндвіцы мін'ён.

    Араматызаваць пры дапамозе эстрагону (тархуна), базіліка, цэдры цытрыны.

    Сметанкавае масла трэба спачатку размягчыць, перад пачаткам падрыхтоўкі яно павінна быць мяккім.

    Затым расцерці яго на апрацоўчай дошцы, надаўшы кавалачку плоскую форму.

    Пасыпаць зверху свежае лісце, папярэдне дробна парэзанае і цэдру.

    Змяшаць усё, можна нажом, як для пясочнага цеста муку з маслам змешваем.

    Калі жадаеце ў далейшым масла выкарыстоўваць у выглядзе кружочкаў,

    то атрыманую масу трэба выкласці на ліст пергаментнай паперы і загарнуць масла, фармуючы цыліндр,

    канцы замацаваць, паварочваючы іх у супрацьлеглыя кірункі.

    Прыбраць у халадзільнік гадзіны на 2. (Можна захоўваць ў маразілцы).

    Перад выкарыстаннем паперу зняць, парэзаць кружочкамі.

    Крыніца: James Peterson, Simply salmon

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (27.10.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar