Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНЫ АЛЕЙ

    -900 мл аліўкавага алею "экстра вірджын"

    -2-3 буйныя галінкі сушонай рэзкай зеляніны (цім’ян ці арэгано)

    -1-2 сушоных вострых перчыка чылі

    -1 г. л. гарчычнага насення, духмянага,

    -1 г. л. чорнага перцу гарошкам

     

    Стэрылізуйце літровую бутэльку.

    Гарчычнае насенне і гарошыны перцу пакладзіце паміж двума пластамі плёнкі і трошкі раздушыце качалкай.

    Усыпце у бутэльку.

    Пакладзіце туды ж вострыя перчыкі.

    Уліце у бутэльку алей і злёгку патрасіце яе.

    Рэзкую зеляніну злёгку разамніце паміж пальцамі - але вельмі асцярожна, каб не пашкодзіць сцябло і лісточкі.

    Трымаючы галінкі за верхні канец, акуратна апусціце зеляніну ў бутэльку.

    Запячатайце бутэльку і пастаўце ў прахалоднае цёмнае месца настойвацца.

    У прынцыпе алей будзе гатовы праз тыдзень, але чым даўжэй ён стаіць (да 1 года), тым больш духмяным становіцца.

    Калі вы не любіце занадта востры алей, выміце перчыкі праз пару тыдняў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar