Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНЫ АЛЕЙ

    Вы можаце араматызаваць алей пры дапамозе любой травы і спецый, але пры адной умове:

    яны павінны быць вельмі старанна высушаны.

    Калі ў прадукце застаецца вада, у алейным асяроддзі з часам могуць развівацца смяротна небяспечныя бактэрыі.

    Так што калі вы жадаеце алей са свежай зелянінай, перцам, цыбуляй ці часныком, пакіньце яго пры пакаёвай тэмпературы на 24 гадзіны,

    а затым перастаўце ў халадзільнік і выкарыстоўвайце ў плыні тыдня.

    Яшчэ адзін спосаб араматызаваць алей не сушонымі прадуктамі ,

    а папярэдне вытрымаць іх 7-8 дзён у воцаце, абсушыць і пакласці ў бутэльку з алеем.

    У гэтым выпадку настойваць яго трэба ў 1,5-2 разы даўжэй.

    Зрабіць алей ў посудзе меншага памеру, але мы любім вострае, таму на 250-300 мл алею выкарыстоўваць не менш 3 сушоных чылі,

    галінку размарына (свежую) вытрымаць ў воцаце 24 гадзіны, алей настойваецца 10 дзён пры пакаёвай тэмпературы

    і выглядае выдатна, і мае выдатны густ і водар.

    Араматызуюць не толькі аліўкавы, але і сланечнікавы алей.

    Такі алей заўсёды варта трымаць пад рукой.

    Прыгожыя квадратныя бутэлькі з такімі алеямі можна знайсці ва ўсякіх спецыялізаваных крамах за мяжой.

    Яны не толькі паляпшаюць ежу, але і ўпрыгожваюць кухню.

    Дадавайце да закусак і салатаў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar