Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНЫ АЛІЎКАВЫ АЛЕЙ

    -алей аліўкавы - 500 мл

    -чаcнык - 3 зуб.

    -перац чырвоны пякучы (свежы) - 1 шт

    -базілік (сухі) - 1 г. л.

     

    Часнык і перац вымыць, добра высушыць.

    Выдаліць у перца насенне.

    Усё нарэзаць пласцінкамі.

    У сухую шкляную ёмістасць з герметычным вечкам уліць аліўкавы алей.

    Дадаць нарэзаныя часнык, перац і сухі базілік.

    Узбоўтаць, зачыніць вечкам і пакінуць на 1 тыдзень у цёмным прахалодным месцы.

    Не ў халадзільніку.

    Праз тыдзень алей гатовы!

    Яго трэба абавязкова працадзіць.

    Захоўваць больш 10 дзён не варта.

    Лепш рабіць у невялікіх колькасцях.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar