Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНЫ АЛІЎКАВЫ АЛЕЙ

    -алей аліўкавы - 300 мл

    -перац (востры струкавы, свежы ці сухі не здробнены) - 5 шт

    -часнык - 10 зуб.

    -спецыі (травы свежыя ці сухія, але суцэльныя, па густу лаўровы ліст, кмен, размарын, шалвея)

     

    Калі нашы прыправы свежыя, то мыем іх, чысцім зубчыкі часныку

    і сушым на ручнічку.

    Калі перац свежы, таксама мыем і наразаем кольцамі,

    даём высахнуць, а калі ўжо сушоны, то прама так кідаем

    (але яго трэба пабольш).

    У чысты сухі слоік ўкладваем нашу траву, перац і часнык,

    заліваем аліўкавым алеем.

    Даём настаяцца 10 дзён.

    Чым даўжэй стаіць, тым больш насычаным будзе водар алею.

    Можна выкарыстоўваць і для салаты, і ў мяса, і піцу паліваць!

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar