Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    АРАМАТЫЗАВАНЫ БЕЛЫ БАЛЬЗАМІЧНЫ ВОЦАТ

    -1 бутэлька белага бальзамічнага воцату

    -1 лайм

    -1 галінка размарына

    -15-20 гарошын чырвонага перцу

     

    Такі воцат надасць вашым салатам і стравам непаўторныя пікантнасць і водар. Сама падрыхтоўка зойме не больш за 10 хвілін. Трэба будзе толькі пачакаць некалькі дзён, каб водары перамяшаліся. Такую бутэлечку прыемна бачыць у сябе на кухні і не сорамна падарыць у якасці сувеніра. Лайм памыць, абцерці насуха. Пры дапамозе нажа для чысткі гародніны акуратна зрэзаць цэдру ў выглядзе спіралі. Акуратна згарнуць спіраль і паступова апусціць у бутэльку з воцатам. Следам таксама акуратна апусціць у воцат галінку размарына і ўсыпаць гарошыны перцу. Закаркаваць бутэльку і адставіць на некалькі дзён (прыкладна тыдзень) у бок. Потым можаце выкарыстоўваць у якасці звычайнага воцату, для запраўкі салатаў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 163 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar