Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЦЁМНАЯ ГАРЧЫЦА

    -100 г зерняў жоўтай гарчыцы,

    -3 ст. лыжкі зерняў карычневай ці чорнай гарчыцы,

    -250 г тамарындзе, размочанага ў 300 мл вады на працягу 25 хвілін,

    -1 ст. лыжка мёда,

    -1 г. лыжка солі,

    -1 г. лыжка молатых зерняў пімента,

    -0,25 г. лыжкі молатай карыцы,

    -0,25 г. лыжкі молатай гваздзікі,

    -025 г. лыжкі молатага кардамону,

    -ледзь-ледзь каньяку ці віскі.

     

    Зерне гарчыцы і рэзкіх затавак размалоць у кавамолцы і перамяшаць у пасудзіне. Тамарындзе даць сцячы праз сіта і разам з мёдам, соллю і рэзкімі затаўкамі перамяшаць, дадаць да гарчыцы і зноў вельмі старанна перамяшаць.

    Гарчыцу пафасаваць у стэрыльныя слоікі па 125 мл так, каб не было бурбалак паветра.

    Зверху гарчыцу заліць каньяком ці брэндзі, пакласці непрамакальную паперу і закаркаваць. На некалькі дзён пакінуць у спакоі.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar