Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ЦЫБУЛЬНЫ АЛЕЙ

    1. Разагрэйце рондаль на моцным агні прыкладна 30 секунд.

    Дадайце алей і тонка нарэзаную цыбулю.

    Рыхтуйце прыкладна 7 хвілін, пакуль цыбуля не стане залацістай,

    увесь час памешваючы.

    Паменшыце агонь да сярэдняга і рыхтуйце,

    памешваючы, яшчэ 15 хвілін, пакуль цыбуля не стане светла-карычневай.

    2. Зніміце з агню і працадзіце праз сіта ў міску, адціскаючы цыбулю, каб выдавіць рэшткі алея.

    Пакіньце алей астываць пры пакаёвай тэмпературы.

    Затым пераліце ў бутэльку і зачыніце вечкам.

    3. Алей можа захоўвацца пры пакаёвай тэмпературы 1 тыдзень

    і 3 месяца ў халадзільніку

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (26.10.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar