Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ДАМАШНІ ТАМАТАВЫ КЕТЧУП ПА-НЯМЕЦКУ

    -3,5 кг мясістых таматаў,

    -500 г цыбулі,

    -3 зубка часныку,

    -250 мл чырвонага віннага воцату,

    -4 ст. л. кветкавага мёда ці 6 ст. л. карычневага цукру,

    -1 г. л. солі,

    -4 лаўровых ліста,

    -1 ст. л. молатага салодкага перцу,

    -2 разы на кончыку нажа мушката,

    -2 г. л. сухога цім’яна,

    -3 ст. л. базіліка,

    -1 пучок пятрушкі,

    -1 ст. л. любісты,

    -1 г. л. злёгку падушаных зерняў перцу,

    -1 г. л. бутонаў гваздзікі,

    -1 г. л. зерняў каляндры.

     

    Таматы вымыць, абарваць пладаножкі і здрабніць. Цыбулю і часнык таксама здрабніць. Таматы, цыбулю і часнык разам з пакінутымі кампанентамі перамяшаць і закіпяціць. Масу варыць 50 хвілін пры сталым памешванні. Затым масу працадзіць праз сіта, яшчэ раз закіпяціць і пафасаваць у падрыхтаваныя стэрылізаваныя гарачыя шкляныя слоікі. Затым 25 хвілін пастэрызаваць пры тэмпературы 80 градусаў.

    Нататка: у гэты кетчуп можна дадаць кайенскага перцу, сухіх струкоў вострага перцу і соус "Табаско".

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 153 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar