Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ФРУКТОВА-ІМБІРНЫ РЭЛІШ

    -5 сярэдніх апельсінаў

    -2 грушы

    -2 сярэдніх яблыка

    -6 ст. л белавіннага воцату

    -карэньчык імбіра ў 6 см

    -1 г. л. солі

    -1/4 ст. цёмных разынак

    -цэдра і сок з адной цытрыны

     

    Апельсіны памыць і пачысціць. З лупіны зрэзаць нажом белыя валокны. Вычышчаную лупіну парэзаць палосачкамі. Мякаць апельсіна ачысціць і кожную дольку разрэзаць на 2-3 часці.

    Яблыкі і грушы пачысціць і парэзаць на кавалачкі таго ж памеру, што і апельсін. Пакласці цукар і воцат у рондаль з цяжкім дном і, награваючы на сярэднім агні, памешваць пакуль не растворыцца цукар.

    Карэньчык імбіра пачысціць і нацерці на дробнай тарцы. Дадаць імбір і соль у рондаль і давесці да кіпення.

    Умяшаць парэзаную садавіну апельсінавую лупіну. Накрыць вечкам і хай паволі булькае з паўгадзіны.

    Умяшаць разынкі, цэдру і сок цытрыны. Пагатаваць яшчэ 10 хвілін, пасля чаго вечка зняць, дадаць агонь і даць выкіпець вадкасці амаль што цалкам.

    * Калі вы выкарыстоўваеце мяккія яблыкі і грушы, то вечкам накрываць не трэба і, мабыць, неабходна паменшыць час варкі.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar