Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ФРУКТОВЫ ВОЦАТ

    -агрэст - 0.5 кг

    -вінаград - 0.5 кг

    -парэчка чырвоная - 0.5 кг

    -ці парэчка белая - 0.5 кг

    -вада - 1.5 л

    -цукар – 200 г

     

    Здробненыя ягады агрэста, вінаграда, чырвонай ці белай парэчкі (1,5 кг) змяшчаюць у трохлітровы слоік, заліваюць 1,5 л вады, дадаюць 200 г цукру.

    Горлачка слоіка абвязваюць двухслаёвай марлевай сурвэткай і ставяць яго ў светлае памяшканне на 3 месяца.

    Па заканчэнні гэтага тэрміна воцат здымаюць з асадка, зліваюць у бутэлькі і зашпунтоўваюць.

    Прыгатаваны такім чынам воцат утрымоўвае каля 5 % воцатнай кіслаты.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar