Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ГАРЧЫЦА “БАРХАТНАЯ"

    -парашок гарчычны - 200 г

    -воцат сталовы 6%-вы - 4 ст. лыжка

    -алей раслінны - 4 ст. лыжка

    -цукар пясок - 1 г. лыжка

    -соль - 0.5 г. лыжка

     

    Сухую гарчыцу высыпаць у глыбокую талерку і расцерці лыжкай, каб не было камячкоў.

    Заліць крутым кіпенем, бесперапынна змешваючы і даводзячы сумесь да густой кансістэнцыі.

    Выраўняўшы паверхню добра размешанай масы, заліць яе кіпенем так, каб яна была пакрыта пластом вады таўшчынёй 1-2 см.

    Вытрымаць 10-12 гадзін. Затым ваду зліць, а ў гарчыцу дадаць соль, цукровы пясок, воцат, алей і ўсё старанна перамяшаць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 213 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar