-250 г парашка белай гарчыцы,
-250 г парашка цёмнай гарчыцы,
-750 мл белага віннага воцату,
-сок 2 цытрын,
-1 ст. лыжка солі,
-1,5 ст. лыжкі пасечанага лісця эстрагону,
-1 г. лыжка молатага чорнага перцу,
-0,25 г. лыжкі молатай карыцы,
-0,25 г. лыжкі молатай гваздзікі,
-1 дробка нацёртага мушкатовага арэха,
-3 ст. вадкага кветкавага мёда,
-1-2 зубка часныку (расцёртага),
-5 цыбулінак цыбулі-шалота
-ці 3 маленькія цыбуліны рэпчатай цыбулі (вельмі дробна парэзанай),
-0,5 ст. лыжкі пасечаных верхавін крапівы.
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Гарчыца дамашняй падрыхтоўкі з хрэнам".
|