Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ГАРЧЫЦА З ЦУКРАМ

    -300 г зерняў жоўтай гарчыцы,

    -1 ст. лыжка зерняў чорнай гарчыцы,

    -1 г. лыжка зерняў пімента,

    - 300 г карычневага цукру,

    -375 мл віннага воцату,

    - соль па густу.

     

    Падрыхтаваць слоікі. Зерне гарчыцы, перцу і пімента здрабніць на электракофемолке. Затым перамяшаць з цукрам.

    Закіпяціць воцат і адразу ж тоненькім струменьчыкам, уліць, змешваючы, у рэзкую сумесь.

    Сумесь змешваць 5 хвілін. Гарчыцу пасаліць па густу. Гарчыцу добра закаркаваць і захоўваць лепш у халадзільніку. Адкрываць за 30 хвілін да падачы на стол.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar