Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ГАРЧЫЦА З ЯБЛЫЧНЫМ ВОЦАТАМ

    - гарчычны парашок – 100 г

    - вада - 3/4 шклянкі

    - цукар - 1 ст.л.

    - соль - 1 г.л.

    - 9%-вы яблычны воцат - 90-100 г

    - алей - 1 ст.л.

    - лаўровы ліст  

    -карыца - па густу.

     

    Ваду паставіць на слабы агонь, дадаць цукар, соль, карыцу, лаўровы ліст. Варыць, пакуль не растворацца соль і цукар.

    Астудзіць, дадаць воцат. Да гарчычнага парашка ўліць палову атрыманага адвара. Уліваць, змешваць і расціраць лепш часткамі, а не адразу.

    Перамяшаць, расцерці ўсе камякі, накрыць і пакінуць прыкладна на суткі. Пасля гэтага даліць другую палову адвара, дадаць алей, перамяшаць, накрыць і пакінуць даспяваць яшчэ на суткі.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar