Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ГРЫБНАЯ ПАСТА

    -10 г сухіх баравікоў,

    -125 мл гарачай вады,

    -30 г ядраў пініі,

    -1 зубок часныку,

    -100 мл аліўкавага алею, адпрасаванага халодным спосабам,

    -1 сцябло перачнай мяты,

    -50 г свежага нацёртага сыра "Пармезан",

    -1 г. лыжка гародніннага булёна,

    -соль,

    -свежы молаты перац.

     

    Грыбы пакласці ў сіта, вымыць халоднай вадой, заліць кіпенем і на 20 хвілін паставіць брыняць.

    Ядры пініі пакласці ў патэльню без тлушчу, падсмажыць да залаціста-жоўтага колеру, астудзіць.

    Часнык ачысціць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Грыбы выняць з вады, спаласнуць, даць сцячы і пасекчы на кавалачкі. 1 ст. лыжку аліўкавага алею пагрэць, пакласці кавалачкі часныку і патушыць, да з'яўлення паху, дадаць пасечаныя грыбы разам з вадой, дзе яны брынялі, і патушыць 5 хвілін.

    Мяту спаласнуць і абсушыць. Лісцікі абарваць з галінак і пасекчы. Грыбы, ядры пініі, лісцікі мяты, сыр, пакінуты аліўкавы алей і булён пакласці ў міксер і ўсё здрабніць да кансістэнцыі пюрэ, дадаць па густу соль і перац.

    Масу пакласці ў рондаль і на вадзяной лазні падцяпліць, але не кіпяціць, астудзіць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar