-масла сметанкавае - па густу
-грыбы белыя - па густу
-цыбуля рэпчатая - па густу
-соль - па густу
-перац молаты - па густу
Свежыя баравікі ці іншыя белыя вымыць, абсушыць, дробна нарэзаць
і абсмажыць у сметанкавым масле разам
з дробна насечанай рэпчатай цыбуляй,
дадаць соль, перац (молаты) па густу.
Да збітага сметанкавага масла
дадаць астуджаныя прыгатаваныя грыбы,
пасаліць, усё добра перамяшаць.
Нашмароўваюць на хлеб і ўпрыгожваюць лісцем салаты
і маленькімі капялюшыкамі грыбоў.
Замест свежых грыбоў можна браць салёныя ці марынаваныя.
|