Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ІНДЫЙСКІ КЕТЧУП З РАБАРБАРА З ІМБІРАМ І ГАРЧЫЦАЙ

    -900 мл спіртовага воцату,

    -500 г цукру,

    -1500 г рабарбара,

    -10 таўчоных зубкоў часныку,

    -1 г. лыжка кайенскага перцу,

    -2 г. лыжкі парашка імбіра,

    -1 ст. лыжка парашка гарчыцы,

    -0,5 цёртага мушкатовага арэха,

    -60 г міндальных кветак.

     

    Воцат уліць у рондаль, пакласці цукар, размяшаць і падцяпліць да растварэння цукру. Рабарбар вымыць, ачысціць, парэзаць на кавалачкі, даўжынёй 2 см, дадаць у марынад і варыць 20 хвілін, да утварэння пюрэ. У пюрэ дадаць усе пакінутыя кампаненты і, пры бесперапынным памешванні, варыць 120 хвілін датуль, пакуль кетчуп не стане густым і цёмным. Кетчуп разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, напоўніўшы да самых краёў, закатаць, перавярнуць дагары дном.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar