Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП АНГЕЛЬСКІ

    -4 кг памідораў

    -100 мл 10%-вага воцату

    -10 г чырвонага перцу

    -5 г молатага імбіра

    -3 г молатай карыцы

    -3 г молатага гваздзікі

    -1 л (аб'ём) цыбулі і салеры (дробна парэзаных)

    -750 г цукру

    -4 л вады

     

    Сварыць пюрэ з памідораў, цыбулі і салеры, працерці, дадаць рэзкія затаўкі, пасля чаго ўварыць пюрэ на павольным агні - самы адказны момант падрыхтоўкі заправы. Працягласць выварывання заўсёды адпавядае аб'ёму пюрэ: спяшацца нельга, бо выпарыцца павінна толькі вада, але не сокі. Трэба таксама сачыць, каб пасля выпарвання вады не падгарэў сок, які асядае на дно. Менавіта гэта можа сапсаваць водар, густ, а галоўнае - кансістэнцыю і ўстойлівасць у захоўванні дадзенай заправы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar