Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З АБРЫКОСАЎ І ЯБЛЫКАЎ

    -абрыкосы - 0.5 кг

    -яблыкі - 1 кг

    -часнык - 3 зубчыка

    -цыбуля рэпчатая - 0.5 кг

    -цукар - 0.5 кг

    -соль -1 г. л.

    -перац чорны молаты -1 г. л.

    -воцат яблычны - 250 мл

     

    Яблыкі і абрыкосы вымыць, выдаліць скурку, костачкі і асяродак, здрабніць. Цыбулю і часнык пачысціць і таксама здрабніць. Усё змяшаць і варыць пры сталым памешванні на слабым агні да загусцення, дадаць соль, цукар, перац і воцат і варыць яшчэ 10 хвілін. Гарачым перакласці ў чыстыя сухія слоікі і зачыніць герметычна. Паставіць астуджацца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar