-абрыкосы - 0.5 кг
-яблыкі - 1 кг
-часнык - 3 зубчыка
-цыбуля рэпчатая - 0.5 кг
-цукар - 0.5 кг
-соль -1 г. л.
-перац чорны молаты -1 г. л.
-воцат яблычны - 250 мл
Яблыкі і абрыкосы вымыць, выдаліць скурку, костачкі і асяродак, здрабніць. Цыбулю і часнык пачысціць і таксама здрабніць. Усё змяшаць і варыць пры сталым памешванні на слабым агні да загусцення, дадаць соль, цукар, перац і воцат і варыць яшчэ 10 хвілін. Гарачым перакласці ў чыстыя сухія слоікі і зачыніць герметычна. Паставіць астуджацца.
|