Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З АНАНАСАЎ З ЗЕРНЯМІ ГАРЧЫЦЫ

    Узяць 1 сярэдні ананас, ачысціць, выняць зерні, парэзаць на кавалачкі і пакласці ў пасудзіну. Дадаць 625 г вычышчаных ад лупіны і насенных гнёздаў, дробна парэзаных яблыкаў. Дадаць 250 мл вады, закіпяціць і варыць пакуль садавіна не стане мяккай. Затым дадаць 350 мл воцату, 300 г цукру, 1 ст. лыжку зерняў чорнай гарчыцы і 1 ст. лыжку зерняў жоўтай гарчыцы. Варыць пакуль маса не стане густой і аднастайнай. Затым дадаць 5 палосак зялёнага перцу "Чылі" і 2 ст. лыжкі кмена. Усё добра перамяшаць, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць і настойваць не меней 1 месяца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar