Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З ЧЫРВОНЫХ ТАМАТАЎ

    -3 ст. лыжкі алею з земляных арэхаў ці сесама,

    -300 г вычышчанай і парэзанай цыбулі

    -1 вычышчаная і здробненая галоўка часныку,

    -90 г свежага кораня імбіра, парэзанага на палоскі,

    -2-3 свежых чырвоных струка перцу "Чылі", вычышчаных ад насення і парэзаных на палоскі,

    -1 кг спелых чырвоных памідораў, вычышчаных ад скуркі, адлучаных ад насення і пасечаных на кавалачкі,

    -125 г мяккага карычневага цукру,

    -250 мл чырвонага віннага воцату,

    -6 скрыначак кардамону,

    -90 г пасечанага базіліка.

     

    Алей разагрэць у рондалі, пакласці цыбулю, часнык, імбір і перац "Чылі" і тушыць 5 хвілін, пакуль цыбуля не стане румянай. Дадаць таматы і тушыць 15 хвілін, пакуль не стануць мяккімі. Затым дадаць цукар і воцат, размяшаць да растварэння цукру і, памешваючы, варыць 25-30 хвілін на слабым агні да аднастайнай масы, пакуль кетчуп не стане густым. Кардамон размалоць на кавамолцы, прасеяць праз сіта і разам з базілікам дадаць у кетчуп, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць і настойваць не меней 1 месяца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 194 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar