Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З МАНГА З ТАМАРЫНДЗЕ

    -250 г разынак,

    -60 г сухіх тамарындзе (з азіяцкай крамы),

    -6 ст. лыжак вады,

    -6 манга,

    -1 ст. лыжка солі,

    -2 свежых вострых перцу,

    -750 мл спіртовага воцату,

    -3 ст. лыжкі вычышчанага і нацёртага свежага кораня імбіра,

    -2 зубка часныку,

    -350 г карычневага цукру.

     

    Разынкі замачыць на ноч у вадзе, затым працадзіць скрозь сіта. Манга ачысціць, парэзаць на кавалачкі, пакласці ў таз, перамяшаць з соллю і адставіць на 2 гадзіны ў бок. Імбір ачысціць і нацерці на тарцы. З вострага перцу выняць зерні і пасекчы. Часнык растаўчы. Сухія тамарындзе са скуркай пакласці ў кіпячую ваду. Праз паўгадзіну, пасля таго, як яны размякнуць, працадзіць праз сіта. Разынкі разам з воцатам, манга, тамарындзе са скуркай, нацёртым коранем імбіра, пасечаным вострым перцам, тоўчаным часныком і трысняговым цукрам закіпяціць і 1 гадзіну варыць, да загусцення масы, увесь час памешваючы. Гарачы кетчуп разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, напоўніўшы да самых краёў, закатаць і перавярнуць дагары дном.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 175 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar