Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З ПЕРСІКАЎ І ІНЖЫРА

    -500 г персікаў,

    - 200 г інжыра,

    -100 мл белага віннага воцату,

    -150 мл персікавага нектару,

    -250 г цукру для жэле,

    -2 г. лыжкі парашка вострага перцу "Чылі",

    -соль,

    -белы перац.

     

    Персікі вымыць, даць сцячы вадзе, разрэзаць напалову, выняць костачкі, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 500 г. Усе падрыхтаваныя кампаненты разам з воцатам, персікавым нектарам і цукрам пакласці ў рондаль, пры бесперапынным памешванні, закіпяціць і варыць 5 хвілін. У кетчуп дадаць востры перац "Чылі", соль і перац па густу, перамяшаць, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць, перавярнуць дагары дном.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar