-500 г персікаў,
- 200 г інжыра,
-100 мл белага віннага воцату,
-150 мл персікавага нектару,
-250 г цукру для жэле,
-2 г. лыжкі парашка вострага перцу "Чылі",
-соль,
-белы перац.
Персікі вымыць, даць сцячы вадзе, разрэзаць напалову, выняць костачкі, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 500 г. Усе падрыхтаваныя кампаненты разам з воцатам, персікавым нектарам і цукрам пакласці ў рондаль, пры бесперапынным памешванні, закіпяціць і варыць 5 хвілін. У кетчуп дадаць востры перац "Чылі", соль і перац па густу, перамяшаць, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць, перавярнуць дагары дном.
|