-1 маленькі слоічак персікаў,
-1 спелае манга,
-1 корань імбіра ці 2 г. лыжкі імбіра,
-молатая мята,
-150 г цукру,
-сок 1 ліметы,
-соль,
-перац,
-2 ст. лыжкі воцату з малінай.
У персікаў зняць скурку і пакласці ў сіта, сабраць сок і вымераць 125 мл. Персікі парэзаць на маленькія кавалачкі. Манга вымыць, ачысціць, выняць костачкі і парэзаць на кавалачкі. Свежы імбір ачысціць і пасекчы. Мяту вымыць, абсушыць, абарваць лісточкі са сцеблаў і пасекчы. Цукар пакласці на патэльню без тлушчу і пададагрэць яго да залаціста-карычневага колеру. Персікі і манга, а таксама лімету і персікавы сок асцярожна дадаць да цукру. Затым да фруктовай масы, у канцы варкі, дадаць корань імбіра і мяту. Пагатаваць яшчэ некалькі хвілін, памешваючы, да растварэння цукру. Дадаць соль, перац, воцат з малінай, пакінуты сок ліметы, перамяшаць, пафасаваць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць.
|