Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З ПЕРСІКАЎ, ВІНАГРАДА І ЯБЛЫКАЎ

    -1 кг вычышчаных, без костачак і парэзаных на кавалачкі 2,5 см персікаў,

    -300 г вычышчаных і парэзаных на кавалачкі яблыкаў,

    -250 г вінаграда без костачак,

    -2 хімічна неапрацаваных, парэзаных на тоненькія кружочкі цытрыны,

    -275 г вычышчанай і парэзанай на кавалачкі цыбулі-шалота,

    -3 здробненых зубка часныку,

    -75 г тоненька парэзанага на палоскі кораня імбіра,

    -500 мл яблычнага ці белага віннага воцату,

    -250 г цукру,

    -1 г. лыжка бутонаў гваздзікі,

    -1 г. лыжка скрыначак кардамону,

    -5 см палачкі карыцы,

    -2 г. лыжкі кмена.

     

    Усю садавіну разам з цыбуляй-шалотам, часныком, імбірам і воцатам пакласці ў рондаль, закіпяціць і варыць на слабым агні 25 хвілін, пакуль яблыкі і цыбуля стануць мяккімі і празрыстымі. Дадаць цукар і мешаць да поўнага растварэння. Затым яшчэ варыць 35-40 хвілін да утварэння аднастайнай і густой масы. Рэзкія затаўкі прасеяць, дадаць кмен і ўсё добра перамяшаць. Гарачы кетчуп разліць у гарачыя стэрылізаваныя слоікі, закатаць і настойваць не меней 1 месяца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 163 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar