Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З ЗЯЛЁНЫХ ТАМАТАЎ З ФІНІКАМІ

    - 1,5 кг зялёных таматаў,

    -500 г цыбулі,

    -0,5 г. лыжкі солі,

    -100 г сухіх фінікаў,

    -500 мл воцату,

    -300 г цукру,

    -1 ст. лыжка молатай гарчыцы,

    - 0,5 ст. лыжкі парашка "Кары",

    -0,5 ст. лыжкі молатага кайенскага перцу,

    -0,5 ст. лыжкі молатай куркумы,

    -0,5 ст. лыжкі молатага імбіра,

    -0,5 ст. лыжкі парашка папрыкі.

     

    Таматы вымыць, цыбулю ачысціць, парэзаць на кавалачкі, пасаліць, пакласці ў ёмістасць, накрыць і пакінуць на ноч. На наступны дзень вадкасць зліць. У фінікаў выняць костачкі, дробна парэзаць і разам з воцатам, цукрам і сумессю таматаў і цыбулі закіпяціць. Затым накрыць і варыць 1 гадзіну, увесь час памешваючы. Праз 45 хвілін дадаць гарчыцу і рэзкія затаўкі. Далей 5-7 хвілін варыць на моцным агні, інтэнсіўна памешваючы. Гарачы кетчуп разліць у падрыхтаваныя стэрылізаваныя гарачыя шкляныя слоікі. Закатаць і перавярнуць на 5 хвілін дагары дном. Захоўваць у цёмным халодным месцы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar