-крэветкі - 500 г
-смятана - 400 г
-тварог тлусты - 400 г
-салера сцябло - 3-4 шт
-цыбуля - 1 шт
-сок цытрынавы - 50 г
-перац чырвоны молаты - 50 г
-соус сметанавы - 1 г. лыжка
-соль - па густу
-перац чырвоны молаты - па густу
Ачысціць крэветкі і варыць іх да гатовасці. Затым дробна пасекчы і расцерці з тварагом. Цыбуліну нацерці на буйнай тарцы.
Салеру дробна пасекчы. Затым дадаць астатнія кампаненты і ўсё старанна перамяшаць.
Пасля гэтага соус варта астудзіць і падаваць на стол, пасыпаўшы молатым перцам. Падаваць з крэкерамі і грэнкамі.
|